1. Lisa Moen
  jun 07, 2017

  Fantastiske bilder

  Svar
  • Knut Holmseth
   jun 07, 2017

   Hjertelig takk for det Lisa, setter stor pris på at du liker bildene 🙂

   Svar
   • Åge Westgård
    jun 08, 2017

    Flott av lappugla Knut. Men nå får du holde deg til landskap, det er jeg som er fuglfotografen vettu 😉

    Svar
    • Knut Holmseth
     jun 08, 2017

     He he Takk for det Åge, nei nå skal jeg spesialisere meg på ugler 😀 😀

     Svar
     • Bjørn Strandvold
      apr 30, 2020

      Hei! Jeg har lenge hatt stor glede av å betrakte dine utmerkede bilder i Østlendingen, og nå i kveld fikk jeg lyst til å undersøke om det var bilder å se på internett. Her har du virkelig en flott samling av bilder fra forskjellige motivgrupper. Jeg må si at jeg er spesielt svak for dine bilder av lappugla. Det er så spennende å betrakte ansiktet til denne ugla – det er akkurat som om den sitter og vurderer dette vesenet som ser på den. Uglene har jo ord på seg for å være spesielt kloke – tenk for eksempel på dens rolle i bøkene om Ole Brum! Jeg aldri sett en så interessant og variert «portrettserie» av en slik fugl!

     • Knut Holmseth
      aug 27, 2020

      Hjertelig takk for det Bjørn, utrolig hyggelig å høre 🙂