Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/0/0/bossefoto.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Velkommen til min fotoblogg  http://bossefoto.com/

Mitt navn er Knut S Holmseth og er født i 1960 i Trysil, kallenavnet Bosse er noe jeg har hatt siden jeg var gutt.

Interessen for foto er noe som har tatt av i de senere årene, jeg synes det er morsomt og givende.

Jeg er spesielt glad i landskap, men liker også å fotografere dyr og fugler, makro samt portretter. Det fine med denne hobbyen er at lysten til å lære nye ting hele tiden er til stede, det gjelder både tekniske og motivmessige utfordringer. En annen positiv side ved foto er at man kommer seg ut i skog og mark.

Fotoutstyret jeg benytter er Canon EOS 5D Mark III og Canon EOS 7D Mark II og Canon EOS R med objektivene Ultravidvinkel 14mm, vidvinkel 16-35mm, normalzoom 24-105mm, telezoom 70-300mm, telezoom 150-600mm og 105mm makro.

Jeg er aktivt medlem av Femund Billedgruppe og medlem av Norsk Selskap For Fotografi.

Alle bildene på denne bloggen omfattes av opphavsretten, jfr. åndsverkloven og kan derfor ikke brukes fritt uten mitt samtykke.

Ved interesse for kjøp av bilder kan jeg kontaktes på epost kn-holms@online.no eller på telefon +4790545495.

Eller gå inn på http://shop.fotografiske.no/knutbosseholmseth og bestill bildene direkte fra Fotografiske Trysil.

Jeg er behjelpelig med valg av bildestørrelser, hva du evt vil ha bildet printet på og div tilpasninger ved avtale.

Til info: Bilder som lages i store størrelser vil aldri kunne fremstå like skarpe som på en liten dataskjerm, fargetoner vil også kunne avvike noe fra digitalt til trykt bilde. Store forstørrelser er tiltenkt å betraktes på litt avstand for å komme til sin rett.

Salg av bildefiler til private kunder samt oppdragsfoto: Her foreligger det det egen info og avtale som skal leses gjennom og underskrives før oppdraget utføres.

Bilder kan også ses på min facebookside Bosse Holmseth Foto og på Instagram knut_holmset

Mvh. Bosse